Kylie Cosmetics Birthday Collection

 
Fick hem mitt andra paket från Kylie Cosmetics, jag var nöjd med det första paketet där jag beställde från hennes Alla Hjärtans dag kollektion med ett mini kit på: två ögonskuggar, ett gloss samt ett läppstift. Dock var färgen på läpptstiftet alldeles för mörkt för min ljusa hy så när detta 6-pack med minis kom ut var jag tvungen att testa. Detta är hennes andra Födelsedags Kollektion och eftersom jag också fyller år tänkte jag att det passade perfekt att beställa!
 
Hälften av läppstiften passade mig väldigt bra och resten är lite mer "vågade" färger som jag inte testat än men får göra det någon gång :) Borstarna var så söta så beställde dom samt då kom jag upp i gratis frakt! Tyvärr åkte jag på tull så det slutade i en ganska dyr beställning, så inget mer därifrån på ett tag!
 


Getting old...

 


Birthday Wishlist!

Birthday Wishlist!
 
Birthday Wishlist! 

Roll Topp Brödlåda / Brickor | Svenskt Tenn / Presentkort DYOB - Design in a box - Designinabox.se / Snorkfröken i solen, Iittala / Mumintrollet metar, Iittala / PRESENTKORT på SF Bio / Lilla My flyter, Iittala/ Lush Badbomber