Buzzador Lithells Topping

Halloj! Jag brukar få testa produkter och "buzza" som genom något som heter Buzzador
 
Buzzador är en portal där medlemmar får testa produkter i utbyte mot att de delar sin upplevelse och sprider sin ärliga åsikt genom att prata med sina vänner, sprida i sociala medier och skriva recensioner.
 
Alltså man får testa saker i utbyte av ärliga åsikter, jag har fått testa flera produkter men tyvärr har det inte gått att få tag på allt, bor i storstad och besöker ofta flera butiker men dom flesta är tyvärr dåliga med att ta in nya produkter. När vi i somras var på besök i Finland och åkte över till Haparanda i Sverige för att shoppa lite så hittade jag mot alla odds två produkter på Ica Maxi. Perfekt eftersom vi grillade mycket och jag hade sett fram emot att testa dessa.
 
Lithells Topping passar till både grillad, kokt eller stekt korv. Bara att öppna och lägga direkt på korven, alternativt använda som tillbehör till kött och grönt. Jag hade 2 kuponger men det finns totalt 3 smaker, dom smakerna som butiken hade var Rödlöks Chutney, Paprika & Tomat Relish, och Picklat Äpple & Curry.
 
Jag tog dom första två eftersom jag själv inte tål äpple och dom första lät faktiskt godare. Min favorit var Paprika & Tomat Relish, kan definitivt tänka mig att köpa den i framtiden. Chutneyn va helt ok men inget jag kommer köpa igen. Dom som åt tillsammans med mig tyckte likadant, Relishen gick hem men inte Chutneyn. Dessutom passade den både till kött, korv o kyckling! 
 
 
 
 
Mums! 
 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR