Inredning på g!

Godkväll! Satt och suktade på lite ny inredning som vanligt på diverse hemsidor och fastnade direkt för vissa produkter. Jag har några favoritmärken såsom Iittala, Rörstrand och Skultuna. Men nu upptäckte jag nya några favoriter som finns på både RoyalDesign och HomeMe. Dom har allt från Arabia Finland, Klong. Kähler och Vita.
 
Jag har Mademoiselle Oiseau muggen sedan tidigare från Rörstrand och deras Swedish Grace kollektion, gillar man enkelt och vitt så är det Rörstrand man ska shoppa! RoyalDesign har i stort sett hela deras kollektion ;) Sedan har Iittala också jätte fina produkter, snyggast är nog Kastehelmi Ljuslyktan på bild nedan, passar verkligen till allt och finns att köpa på båda hemsidorna.
 
Ett nytt märke jag tidigare inte lagt märke till är Arabia Finland, förutom Mumin muggarna har jag knappt sett något annat men dom har ju väldigt mycket fint. Deras porslinserie 24h Tuokio är stilren och sticker ut med sina mörka blåa mönster. Deras serie finns att handla på HomeMe på extrapris just nu också!

 

Vad är er favoritserie? :) 
 
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble.

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR