Besöka nya restauranger!

Om det är något jag är dåligt på så är det att upptäcka nya restauranger! På jobbet går vi vanligtsvis på dom närmaste restaurangerna och inget annat. Är man lite lat så köper man med sig upp eller som andra gör - har en matlåda med sig. Jag försöker ha matlåda ibland men tycker det är mycket roligare att gå på restaurang! Hela lunchen blir mycket mera trevligare, man får testa ny mat, man slipper värma någon tråkig låda och det är oftast mycket godare ;) 
 
Därför så vill jag tipsa om bra priser på restauranger som finns hos Rabble just nu, jag är själv dålig på att hitta nya ställen men vill gärna testa Luzette, hos dom får man 30% rabatt på valfri färdigrätt och gratis levainbröd, mums! Förutom matsal och bar finns ett café och ett butikssortiment med färdiglagade rätter, bröd och delikatesser som du kan köpa med dig hem, till kontoret eller till resan.
 
 Ett annat ställe som har liknande erbjudande är Stockholms Matmarknad, där är det också 30% på valfri färdigrätt och gratis levainbröd. På Stockholms Matmarknad hittar du de finaste råvarorna – oavsett om det är fisk, kött, skaldjur, ost, chark, bröd eller grönsaker. 
 
Jag måste testa dessa ställen nästa gång jag är i närheten av innerstan :) 
 
 
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble. 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR