Inredning på g!

Godkväll! Satt och suktade på lite ny inredning som vanligt på diverse hemsidor och fastnade direkt för vissa produkter. Jag har några favoritmärken såsom Iittala, Rörstrand och Skultuna. Men nu upptäckte jag nya några favoriter som finns på både RoyalDesign och HomeMe. Dom har allt från Arabia Finland, Klong. Kähler och Vita.
 
Jag har Mademoiselle Oiseau muggen sedan tidigare från Rörstrand och deras Swedish Grace kollektion, gillar man enkelt och vitt så är det Rörstrand man ska shoppa! RoyalDesign har i stort sett hela deras kollektion ;) Sedan har Iittala också jätte fina produkter, snyggast är nog Kastehelmi Ljuslyktan på bild nedan, passar verkligen till allt och finns att köpa på båda hemsidorna.
 
Ett nytt märke jag tidigare inte lagt märke till är Arabia Finland, förutom Mumin muggarna har jag knappt sett något annat men dom har ju väldigt mycket fint. Deras porslinserie 24h Tuokio är stilren och sticker ut med sina mörka blåa mönster. Deras serie finns att handla på HomeMe på extrapris just nu också!

 

Vad är er favoritserie? :) 
 
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble.


Dagens lunch!

En av dom godare luncherna denna vecka var denna Pytt Bellman, mums säger jag bara!
 


Besöka nya restauranger!

Om det är något jag är dåligt på så är det att upptäcka nya restauranger! På jobbet går vi vanligtsvis på dom närmaste restaurangerna och inget annat. Är man lite lat så köper man med sig upp eller som andra gör - har en matlåda med sig. Jag försöker ha matlåda ibland men tycker det är mycket roligare att gå på restaurang! Hela lunchen blir mycket mera trevligare, man får testa ny mat, man slipper värma någon tråkig låda och det är oftast mycket godare ;) 
 
Därför så vill jag tipsa om bra priser på restauranger som finns hos Rabble just nu, jag är själv dålig på att hitta nya ställen men vill gärna testa Luzette, hos dom får man 30% rabatt på valfri färdigrätt och gratis levainbröd, mums! Förutom matsal och bar finns ett café och ett butikssortiment med färdiglagade rätter, bröd och delikatesser som du kan köpa med dig hem, till kontoret eller till resan.
 
 Ett annat ställe som har liknande erbjudande är Stockholms Matmarknad, där är det också 30% på valfri färdigrätt och gratis levainbröd. På Stockholms Matmarknad hittar du de finaste råvarorna – oavsett om det är fisk, kött, skaldjur, ost, chark, bröd eller grönsaker. 
 
Jag måste testa dessa ställen nästa gång jag är i närheten av innerstan :) 
 
 
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble.