Glossybox Maj 2015

Blir ett snabbt inlägg om den senaste Glossyboxen, tycker att produkterna varierar sig mera nu och det är bra! Tyvärr åkte jag på nitlott på nagellacket men sålde det ganska fort :) Masken låter intressant, fick en som passade min hudtyp också, score! Va lite ledsen över att jag inte fick krämen som alla skrivit om men såg spoiler på Lookfantastic boxen nyss och wow vad mycket hudvård det är i månadens box ;) 
 
 
 


The Color Run Sweden

Sprang The Color run igår i Tantolunden, förutom att det verkligen öste ned regn i fulla 10 minuter och blev snorkallt var det en fin dag att springa och kasta färg på varandra! Va du också där? Loppet är endast 5 kilometer men kul var det ändå, gör gärna om det nästa år igen!
 
 
 
#Happiest5K


Shopping till barnen!

Halloj!
 
Imorgon ska jag iväg till Uppsala för att gå på 1-års kalas, hela förra veckan surfade jag runt för att hitta en present och gud vad svårt det är! Med alla fina leksaker och kläder det finns idag var det extra svårt. Vad ska man ge till en 1-åring? 2-3-åringar är nog lite lättare att handla till.
 
Men efter mycket om och men blev det ett par fina byggklossar i trä, ungefär som dom på bilden nedan, klossarna tränar barnets motorik och är väldigt pedagogiska :) Såklart är dom handmålade och giftfria. En hemsida som har väldigt många leksaker är Lekmer, passa på medan det finns Lekmer rabattkoder hos Rabble!
 
Vad tycker ni är en bra present att ge bort? Jag gillar mest träleksaker, kläder är också en hit, i sommar ska min kusin få en fin sommarklänning av mig och lite annat kul. Med Polarn o Pyret rabattkoder så blir det flera plagg till henne, om ni letar efter något till de äldre så finns det Kidsbrandstore rabattkoder också!
 
Min favorit är sommarkläningen och dom fina klossarna från dessa butiker!
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble.