Nelly Shopping + rabattkod

Halloj!
 
Nu har jag klickat med lite olika favoriter från nelly, tänkte visa er senare i veckan vad jag köpt med först tänkte jag tipsa om rabatterna som finns för nelly just nu!
 
Det är alltid svårt att välja ut favoriter eftersom jag gillar typ allt som Nelly har på sin hemsida men här kommer ett litet kollage med mina favoriter just nu, det ska gärna vara kläder i vitt med inslag av rosa! Är så sugen på sommaren nu, vill ha bara fina linnen/toppar och klänningar (tips är att köpa en free-bra också för att slippa fula bh-band under).
 
Nelly selection
 
Dom bästa rabatterna finns såklart hos Rabble, passa på medans rabatterna finns! Jag har i alla fall klickat hem en favorit <3 Gissa vilken? <3  
 
Tips till er i Norge! Rabble kommer öppna upp en norska sida snart, så håll ögonen öppna :)
 
 
 Ladda ner Rabble till iPhone: App Store
Ladda ner Rabble för Android: Google Play
Ladda ner Rabble för Windows Phone: Windows Phone Store
 
 
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble.


Xbeautys Xlash + rabattkod

God eftermiddag!
Ligger hemma och är sjuk så jag passar på att rensa ut min sminkväska, kastar produkter som gått ut och plockar fram vårens färger av ögonskugga och bronzers. En favorit som jag motvilligt slängde va min Xlash som hade tagit slut.
 
Efter att jag gjorde ögonfransförlängningen förra året så blev mina fransar mycket glesare och tunnare (dom tog stryk av allt lim tror jag) så då investerade jag i en fransnäring, inte bara för att få tillbaka mina naturliga fransar utan också för att få dom längre och fylligare.
 
 
 
(Snyggt men oj så mycket jobb och pengar på förlängning)
 
Jag ääälskar långa fransar men förlängning är inte min grej, jag kliar mig allt för mycket i ögonen (pga olika allergier) så att ha en fransnäring som verkligen fungerar är super viktigt för mig! Jag har tidigare testat andra märken men jag kände direkt att Xlash passade mig och mina behov. Hur glad blir jag inte då när jag ser att det är 10% i rabatt på Rabbles hemsida hos Xbeauty!
 
 
 
 
Super sugen på att testa deras Xlash PRO, någon annan som testat den? Är den bättre än den vanliga? Den finns också att köpa på Xbeautys hemsida till rabatterat pris. Är ni intresserade av andra produkter så har Xbeauty allt från hudvård till skönhetskost, glöm inte kolla in resten av rabatterna som finns så kan ni spara några kronor på köpet. 
 
 
Ladda ner Rabble till iPhone: App Store
Ladda ner Rabble för Android: Google Play
Ladda ner Rabble för Windows Phone: Windows Phone Store
 
 
Skrivet i samarbete med Rabble.
 


Lyx vs Budget

Jag äger sedan förra sommaren en Triangl bikini men den passade inte riktigt mig, jag vet att det alltid går att skicka tillbaka men jag siktar på att komma i form till sommaren och hoppas på att den passar bättre då :) Men när jag såg att Gina Tricot har en liknande bikini till försäljning vad jag tvungen att passa på. Den sitter verkligen jätte bra! Tog min normala storlek i underdelen och en storlek större i överdelen pga min E-kupa. Priset är det också stor skillnad på ;) Det bästa med dessa är att dom inte har någon snörning på underdelen som min Triangl bikini har, grymt kap!
 
  
 
Till vänster Gina Tricot, höger Triangl.