Glossybox Juni 2015

Hej! Tänkte bara snabbt visa min Juni box, jag hade ganska höga förväntningar på denna pga samarbete med Carolina Gynning och spoilern man fick reda på för ett tag sedan. Tyvärr så levde dom inte alls upp och jag blev ganska besviken på innehållet.
 
Jag hade tex väldigt gärna fått brun-utan-sol krämen från Vita Liberata med tanke på att min profil har hudtyp ljus..men jag vet inte riktigt om dom går efter profilerna längre :( För att bli nöjd så bytte jag till mig denna produkt mot en Clarins produkt jag fick i min Stylebybox.
 
Efter första applieringen så såg jag inte jätte stor skillnad, dock hade jag redan smörjt på mig nattkrämmen dumt nog. Jag lyckades komma åt ögonlocken lite men tänkte inte så mycket på det förrens jag vaknade på morgonen och mitt ena ögonlock var svullet. Så typiskt! Är väl något jag inte tål, jag har haft problem med ena ögonlocket länge så det är något jag reagear på som jag inte riktigt vet vad det är. Nästa gång så blir det bara i ansiktet och ingen annanstans! Annars får jag väl ta och slänga den :( 
 
Det enda jag gillade ur boxen var Lulu DK Tattoos, synd bara att det var så lite av den.
 
 


Buzzador - Veet Spawax

Som Buzzador har jag den senaste månaden fått testa Veets nya spawax! Jag har aldrig testat en sådan här variant av vaxning så det var extra roligt denna gång att buzza! Vaxet är relativt nytt på marknaden och kostar runt 400:- och kan hittas på bland annat Åhlens, Eleven.se och Lyko.se. Refillplattorna kostar runt 125:-.

Jag tycker det var relativt enkelt att använda vaxet och behållaren var enklare att använda än jag trodde! Det enda nackdelen är att det kan bli ganska kladdigt men efter några användingar blir man bättre på att inte kladda. Flera spatlar hade varit bra eftersom vaxet kan stelna på spateln och vara svårt att få av (eller kanske bara jag har som lat hehe).

Jag har vaxat mig förut så jag är ganska van med den lilla smärtan som man får uthärda om man vaxar sig under armarna tex, värmen styrs av behållaren så man behöver inte vara rädd för att få för varmt vax heller, super!

 


Såhär funkar Spawax

Användning

Läs & följ alltid bruksanvisningen noga vid användning.

Lägg lämpligt antal skivor i behållaren, läs i bruksanvisningen.

Koppla in vaxsystemet i ett uttag för att smälta vaxskivorna. När det är mjukt och flytande är det klart att använda. Detta tar ca 30 minuter för 4 skivor.

Lägg vax på spateln och gör ett test på handleden för att se hur varmt det är. Lägg sedan ett tunt lager likt ett apelsinskal i hårets växtriktning. Försök att få slutet av vaxet lite tjockare för att få ett lättare grepp vid avlägsning.

Vänta i 30-60 sekunder tills vaxet torkat. Sträck ut huden och ta tag i den tjockare delen, dra så snabbt som möjligt mot hårets växtriktning.

Ta bort eventuella vaxretser efter vaxningen med hjälp av använt vax eller babyolja.


Betyg 4/5!Sommar shopping

God morgon! 
 
Nu när solen äntligen börjar dyka fram så är det dags att ta fram sommarkläderna, jag klickade hem lite nytt förra veckan. Många butiker och hemsidor har rea och fina rabatter! En favoritsida jag handlar på är Nelly med Nelly rabatt såklart. Finns en kod som just nu ger 15% på ditt köp!
 
Kunde inte hjälpa mig så klickade hem den snygga tröjan till höger på bilden, perfekt i sommar, ska inviga redan nu på söndag :) Jag shoppar gärna med Ellos rabatt när det är lite dyrare kläder, just nu har dom ett erbjudande med 30% på valfri vara, låter perfekt om man vill spara in lite pengar till annat kul! 
 
Visst är alla plaggen super snygga? :)
 
Summer Shopping
 
 Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble.