Min Victoria's Secret Beställning

Halloj! Nu så har jag äntligen gjort det jag velat göra länge, beställt från Victoria's Secret hemsida!
Jag har länge kollat in hemsidan och velat ifall jag ska göra en beställning eller inte men i December var det så mycket extra priser och fina gratis varor att jag passade på. Dock var jag lite för seg och missade den fina Victoria's Secret Fashion Show väskan men fick nöja med mig en Cuff istället (typ ett armband), värt 65$.
 
Jag tänkte berätta lite om vad jag beställde och hur mycket det kostade och hur frakten/leveransen genomfördes. Jag har läst att många undrat om detta och jag tänkte börja med att säga det är inte billigt att beställa fast man får mycket rabatter. Såhär såg min beställning ut:
 
Jag kunde inte få med hela ordern, men ALLT jag köpte var till nedsatt pris eller extra pris. En vara som egentligen skulle kosta 52$, kostade 31$ osv. Det gäller att passa på när dom har specialerbjudanden, i kassan kan man alltid använda max 3 rabatter tillsammans. Jag använde 3 koder som gav mig en gratis vara, rabatt på totala ordern vid köp över en viss summa och den sista var en viss procent rabatt på en vara till ordinarie pris.
 
Här ser ni också att ingen "Tax" har betalats, det fick jag göra ungefär 3 dagar efter jag la ordern. Jag betalade totalt €45,45 i "Duty, Taxes and Administration". Alltså man kan kalla det importavgifter.
 
Har hört att inte alla har råkat ut för detta men skulle tro att det är väldigt vanligt att man betalar detta i samarbete med eShopWorld. Man får ett mejl ifall man måste betala och betalar man inte så tror jag att ordern inte skickas.
 
Jag kunde sedan spåra mitt paket på eShop World hemsida med numret som står när man loggar in på Victoria's Secret hemsida under "Order status". Dock tyckte jag inte den visade exakt var paketet var och spårade istället den via Aramex som var min "Carrier". 
 

När man trycker på "track you package" kommer en ny ruta upp som förklara lite mer i detalj vart paketet är.
 
 
Eftersom det var svårt att veta exakt vart paketet var med eShopWorld så tog jag samma nummer och gick in på Aramex.com och spårade mitt paket där.
 
 
Och fick då upp en mer detaljerad spårning, eftersom jag inte va hemma mitt på dagen (många som jobbar 8-17), kunde jag inte ta emot paketet, jag var först väldigt nervös över vart det hade tagit vägen efter "attempted delivery" men som tur så hade det hamnat på mitt utlämningsställe och jag blev aviserad med en avi i brevlådan, dock tog det några dagar extra innan detta skedde.
 
Jag ringde Aramex och fick ett nytt spårningsnummer som jag kunde använda på postens hemsida men om man kan vänta 1-2 dagar extra kommer det en avisering. Jag fick också ett mejl med det nya numret, det kom en dag efter efter att jag hade ringt så jag var lite snabbare än dom ;) 
 
 
Såhär såg det ut om jag spårade det genom Aramex innan posten tog över. Efter den 8:e tog spårningen slut, det var därför jag tog kontakt med Aramex i Sverige för att lista ut vart det var. "Out for Delivery" den 15:e stämmer ej utan är endast en uppdatering av min hämtning.
 
 
 
Här hade paketet kommit fram den 9:e men inte aviserats förens den 12:e typ och jag hämtade ut paketet den 15:e. Hade aviseringen kommit samma dag som den hamnade på servicestället hade jag inte behövt vara så orolig och spårat den 24/7..
 
Så kan det gå till om man beställer från Victoria's Secret! Har någon några frågor så lämna bara en kommentar så försöker jag svara på dom :) och här kommer såklart en bild på beställningen! Allt som allt kostade runt 1800:- med frakt, skatt osv.
 
 
 
 
 


Testagram Januari

Här kommer Testagrams Box för Januari. Är faktiskt lite besviken! Kostar nästan lika mycket som värdet är på :( och för mycket matprodukter var det också. Och nu ska dom höja priset till 99:-..? Hmm nä vet inte om jag kommer fortsätta. Göteborgskexen och lokan var dock goda, bara bär med smaken havtorn/mango ska bli intressant att testa också men resten ser inte så intressant ut.The Healthy Box December

Här kommer min andra Healthy box, såg verkligen emot denna box! Den blir bara bättre och bättre!
Det enda negativa med denna box är att jag inte tål två av produkterna men man kan inte alltid få jackpot ;)
Det första jag testade var produkten från GoGreen, den var sååå god! Kommer definitivt köpa den igen. 
 
Efter förra boxen blev jag sugen på att göra en beställning från Fitnessguru och passade på när dom hade fri frakt, hoppas verkligen proteinpulvret smakar lika gott som jag hört. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med kokosmjölet men efter lite googling så kan man tydligen ha det i smootien, gröten och till bakning, dock kan man inte ersätta det rakt av pga den suger väldigt mycket vätska.
 
 
Har ni också testat The Healthy Box?