Glossybox Februari 2015

Nu är den här igen! Månadens Glossbox! Denna gång kom boxen extra snabbt och smidigt, jag var verkligen nyfiken på vad jag skulle få eftersom jag sett folk fått allt från hårsglans, läpp-produkter till munhygien!
Jag är glad över att jag inte fick lip-tinten eftersom jag har den redan och såå många andra läppprodukter, sedan känns det kanske inte så kul med Plackers i en box men dom är faktiskt bra och mycket bättre än vanlig tandtråd ;) 
 
Jag var verkligen nöjd med mitt innehåll men jag kan som sagt typ inte använda någon annan hudkräm än den jag har så jag sålde min Fuji Green Tea body butter från The Body Shop, lite tråkigt men jag fick denna box gratis så jag gick plus på boxen i alla fall :) 
Ser nog mest fram emot att testa rouget från Nicka K och ögonskuggan från Marsk, dom ska tydligen sitta väldigt bra och ha fina färger. Boots proverna är inte riktigt för min hud-typ (first sign of ageing) men kanske mamma vill testa dom istället ;) 
 
 
Shades of Love
 
♥ THE BODY SHOP - Body butter, Fuji Green Tea.
♥ SCHWARZKOPF  Osis Glamination Strong Glossy Holdspray
♥ MARSK - Mineral Eye Sadow, 50 Shades
♥ BOOTS NO7 - Protect & Perfect, Advanced Serum & Intense Advanced Serum
♥ NICKA K - Colorluxe Powder Blush
 


Få Voga rabattkod

Jag ni kollat in hemsidan Voga något? Jag älskar som sagt att inreda och hade jag haft överflödigt med pengar över varje månad hade jag shoppat loss på inredning, men eftersom inredning kan vara så dyrt så brukar jag oftast hitta fynd i form av replikor av andra designer. Det kan vara allt från vaser till lampor eller stolar.
 
En snygg pall jag har kollat in är denna från Voga, när vi har folk över känns det alltid som att det fattas sittplaster och jag tror att denna pall skulle passa in att ha vid mitt nya hallbord och för extra sittplats i vardagsrummet vid behov :)
 
 
 
Om du själv är sugen på något från hemsidan så finns det fina rabattkoder hos Rabble, då man kan spara några slantar till annat kul, inredning behöver inte alltid vara svindyrt ;) Du kan till exempel få 10£ i rabatt om du anmäler dig till deras nyhetsbrev!
 
 
 
 Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble.


Posters och Inredning från Desenio och DesignOnline

Hej alla! Som alla kanske inte vet så är jag inredningsgalen! Jag bor som sagt i andra hand och kan inte göra om i lägenheten allt för mycket, men en grej som jag kände mig tvungen att fixa var alla fula (sorry till min sambos mormor) tavlor som fanns i lägenheten! Tavlor och Posters kan göra sådan himla skillnad i ett rum.
 
En trevlig hemsida jag har kollat in på senaste tiden är Desenio som har så grymt snygga posters att jag dör! Jag vill ha nästan alla på hemsidan men efter några timmars klickande föll jag för denna skönhet.
 
 
 
Jag och min sambo var i New York 2013 och jag har alltid velat ha en poster som minne från vår resa, mitt första val var slutsålt och postern från Desenio är nästan på pricken lik, ni vet vilken jag menar eller hur? ;)
 
 
Såhär ser det hemma hos oss just nu, en poster över Stockholm (där vi bor), en vacker fjäder och självklart mitt Examensbevis.
 
 
 
 
Förutom posters och tavlor älskar jag också att köpa flera olika inredningsdetaljer, allt från ljusstakar och vaser, till tidningsförvaring och papperskorgar. Jag har fått dille på en speciell vas och tidningshållare från DesignOnline, jag köpte nyligen ett nytt hallbord och behöver verkligen dessa som passar in så bra!
 
 
 
 
Men innan jag beställer något kollar jag alltid upp om det finns några rabattkoder och min favvo-ställe har blivit Rabble och deras rabattkoder! Då sparar man pengar och kan köpa annat kul, jag byter ut vissa detaljer för varje säsong som kommer, till exempel ljusen på mina ljusstakar brukar jag byta ut ofta, nu till våren ska jag byta till ljusblåa från mina jul-röda, så fint! <3
 
 Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble.