Fest-outfits

Hej! Ännu en vecka har passerat förbi. Nu går veckorna riktigt fort att man knappt hinner med allting! Nobelfesten ägde rum nu i veckan, igår var jag på Födelsedagensfest med Glitter & Glamour tema och idag är det Lucia! Verkligen en vecka för klänningar och snygga fest-outfits! Såg ni Sofias klänning från Nobelfesten? Hur fin var inte den! Läste att klänning kostade 76 000:- men snygg var den ändå, därför tänkte jag tipsa om lite fina klänningar, dock till ett mer rimligt pris <3 
 
 
Jag beställde nyligen hem några klänningar för att kunna bestämma mig vad jag skulle ha på mig igår. Det var riktigt svårt! En av mina favoriter kommer från Nelly, en Ida Sjöstedt klänning, såååå snygg! Tyvärr satt den lite tight över bysten men var ändå grymt snygg! Det landade istället på en enkel guldig klänning som tyvärr fastnade i allt under kvällen men som satt bra ;) 
 
 
Både Asos och Nelly har så snygga klänningar, så svårt att välja! Man skulle ju köpa allt om man kunde, själv behöver jag en klänning till nyår nu och eventuellt till julfesten. En röd passar nog in på julafton om man känner för det eller kanske en glittrig topp och svart kjol.
 
En sak som verkligen kompletterar dessa snygga outfits är löshår! Med löshår blir allt snyggare och så mycket roligare. Man kan sätta upp fina frisyrer och locka håret hollywood style ;) En butik som har mycket löshår är Rapunzel of Sweden, många färger att välja mellan och dom har jätte trevliga frisörer i sin butik/salong! Rekommenderas starkt!
 
 Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble. 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR