25 Today!

 
Today is my Birthday! 


Mina favorit skönhetsbutiker

När det kommer till att shoppa skönhet och produkter så är det något jag är bra på, det får gärna vara gratis frakt och bra priser också! Men det viktigaste är att dom som jobbar med dessa produkter och inom skönhetsbranchen vet vad dom gör, en av dom butikerna som finns på nätet är Skincity! Är det någon fråga du har om tex hudvård, hudvårdande smink eller produkter så är det hit du ska vända dig! 
 
Jag gjorde ett hudvårdsset innan sommaren och fick några produkter rekommenderade att testa, osäker som jag är så köpte jag ett start-kit till ett billigare pris och jag måste bara säga-wow! Min hud lyser verkligen på morgonen och mår mycket bättre. Så vill ni ha det bästa för er hy så måste ni besöka deras hemsida.
 
En annan sida jag ofta besöker är Apotea, jag kan stå på apoteket och titta på alla olika produkter som finns i deras sortiment men blir alltid lika chockad över hur mycket dom tar betalt jämfört med på nätet. Apotea har typ allt man kan tänka sig, från duschkrämer och myggspray till värktabletter och utskick av receptbelagd medicin! Bästa är att dom har gratis och snabb frakt! Perfekt när man behöver sina skönhetprodukter snabbt hem :) 
 
 
Detta inlägg är skrivet i samarbete med Rabble.
 


Front Your Beauty

God morgon! Efter att fått vad en av produkterna är som kommer i nästa Glossybox kunde jag inte hålla mig från att spoila lite! Förra månadens box var verkligen super så jag undrar om dom kommer kunna slå denna box ;)
 
Augustiboxen kommer som sagt innehålla minst 4-fullsize produkter och en av dom kommer vara en Lash Primer! Har typ aldrig använt en sådan produkt så ser fram emot att testa det. Har ni aldrig testat Glossybox så finns det fina Glossybox rabattkoder hos Rabble, till exempel får ni er första box för endast 89:-.
 
Med tanke på att Augustiboxen är värd 800:-vill man inte gå miste om denna exklusiva box! Man kan alltid gå ur om man inte är nöjd och dom har 1 månads uppsägningstid, dock blir man lätt beroende (har själv varit medlem i över 3 år haha).
 
 
Förra månadens box!
 
 
Spoiler på nästa månadens box :)