Ajax fixar det!

Hej! Här kommer ett litet sent inlägg om en produkt jag testat i April genom *Likenshare, jag har efter flera användningar kommit fram till ett betyg för den nya Ajax produkten! 
 
Jag var först lite skeptiskt till flaskan men när jag sedan använde produkten första gången blev jag så glad hur dom har utformat korken för att måtta. Genom att trycka lätt på flaskan kan man själv styra hur mycket man vill ha, det gillar jag! Sedan gillade jag den varianten med Citron lukt, luktar fräscht och rent!
 
Så betyget blir 5/5 från mig, inga konstigheter! Jag har använt den främst på plastgolv och kakel (inte trägolv) och till toaletten/handfatet.
 
 
*Inlägget innehåller värvningslänk!
 


Rabattkod hos Webhallen

Halloj!
 
Tänkte tips lite snabbt om en grym rabatt som finns hos Rabble! Jag älskar spel och ett nytt spel som jag nyligen köpte var The Sims 4 expansionen! Jag köpte det på Webhallen, jag jobbar nära en butik så skönt när man kan beställa och bara gå runt hörnet för att hämta ut :) En schysst rabatt dom har just nu är 50:- rabatt på spel för över 299:-, sjukt bra rabatt! 
 
 
Såhär såg The Sims 4 ut när det kom ut :) Beroende! 
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble.


I did IT!!

Jag gjorde det, hade genomfört en eximination förra veckan för ett certifikat och gått runt på nålar nu i väntan på svar och JAG KLARADE DET! Så skönt att ha det gjort och aldrig behöva tänka på det igen :D