Glossybox September 2014

Här kommer en efterlängtad Glossybox! Gillade allt i boxen förutom Garnier krämen, kändes lite tråkig med en "mirakel kräm" när jag är nyfylld 24 åring ;) Brukar tänka på att använda mycket SPF i mina hudkrämer men anti-aging krämer som har en mirakel-effekt är nog att ta i. Älskar gruppkursen hos Make up store man fick som bonus!
 
 
♥ Monu – Warming ginger oil (Kroppsolja)
 
♥ Absolute new york – Perfercting eyeshadow primer (Primer för ögonpartiet)
 
♥ Benefit Cosmetics – It’s potent! eye cream (Ögonkräm)
 
♥ Make up store – Eyedust – Färg ”Powerful” (Ögonskugga)
 
 Garnier - The Miracle Cream (Anti-aging kräm)
 
♥ Make up store – Makeuprådgivning (Bonus)
 
♥ The Body Shop – Drops of youth eye concentrate (Ögon Koncentrat – Bonus)
 
 Betyg ♥♥♥ /♥♥♥♥♥
 


Ingen dator

Halloj! Har varit såååå dålig på att blogga på sistone eftersom jag inte har en DATOR! Jag håller på att bli tokig snart och har beställt en men den är slut i lagret så måste vänta säkert en vecka till...jag som till och med hade köpt en nytt spel och så går hårdisken sönder dagen efter, vilken otur!
 
Aja nu är det bara att vänta tills den nya datorn kommer, eftersom den inte är skickad än vill jag inte avslöja vilken dator jag köpt, men jag återkommer med hur den funkar och om det var ett bra köp.
 
Istället bjuder jag på några bilder från min Instagram, ni kan hitta mig där under namnet: Thingsiwontforget
 
 
1. Röstat! 2. Kräftskriva hos svärmor och co! 3. Tjejkväll <3 4. Shoppingkväll med Metro Mode och Gina Tricot. 5. 13 år sedan 9/11, här är nya Freedom Tower. 6. Senapströmming till lunch på jobbet. 7. Nya Apple Watch, så snygg! 8. Ny ring från Edblad som jag köpte i Göteborg. 9. Utsikt efter en lunch jobb. 10. Nya The Sims 4 <3 <3 11. Senaste Fancyboxen. 12. Finest förhandsvisade komedin Let´s Be Cops. 


Gatogheter med Spot and tell och Gatonegro

I torsdags så spenderade jag min kväll på Suppers tillfälliga men mysiga resturang vid norra Bantorget, restaurangen ligger precis vid fontänen och är helt inglasad, ganska coolt! 

Dom som hade bjudit in till en trevlig kväll var Spot and tell i samarbete med Gatonegro. 

På plats fick man dricka Gatonegros olika viner, mitt favorit är nog deras rosé som bjöds till minglet, det bjöds också på advokadosalsa med chips och olika Charkuterier, muuums!

Innan maten fick man pröva på att göra egen vinblend och första pris var en resa till Chile för två, har tyvärr inte sådana kunskaper så vann inte ;) 

Maten som serverades var chilenskt - och super god! Kan inte sluta tänka på långkoket med högrev, Tasco de pescado (fisktaco), Ceviche del Caribe (fisk och skaldjurssallad) och de små Empanadas (vegetariska chilenska knyten). 

En lyckad kväll, gick mätt och glad därifrån :)