Happy Halloween

God kväll! Inte orkat blogga på länge nu, varit sjuk och haft mycket att göra. Men nu är det en ny månad snart, känns som julen är snart här haha..tanke på firanden, idag är det ju Halloween!
 
Många blandar ihop denna dag med Alla Helgons dag som är imorgon. Då brukar jag tända ljus och tänka på de som gått vidare här i livet. Tråkigt nog är det många som blandar ihop dessa dagar och vet inte när Halloween är, eller bryr sig inte och firar det typ 2 helger i rad...man firar ju det bara 1 gång per år, sen räcker det! ;) 
 
Aja nog om det, här kommer lite läskiga bilder från min dag :) 
 

Kränkande pumpa! :) 


Tapas Night

I helgen va jag ute med några som jag gick på Yrkeshögskolan med, vi visste först inte vart vi skulle gå men det slutade med att ni hamnade på ett Tapas ställe, dock inte den bästa restaurangen som finns men det var gott ändå :)
 
 
Medan jag väntade så promenerade jag runt på Åhlens, jag gick förbi bareMinerals och såg att dom hade sin nya Foundation Bareskin till försäljning till nedsatt pris, var sugen på att köpa så blev sminkad för att se vilken färg som passade mig.
 
Jag tyckte att foundationen funkade riktigt bra och höll hela kvällen (brukar alltid göra ett test för att se om allt sitter kvar en hel dag/kväll) så när jag kom hem blev det en beställning från Bangerhead. Självklart köpte jag den "matchande" borsten som ska fungera riktigt bra tillsammans med foundationen. Passa på att kolla in borsten, den ligger på extra pris just nu! Min färg blev Bare Shell 02, hoppas verkligen den sitter lika bra som när jag testade den annars blir jag besviken ;)
 
 
 
 


Testagram September

Här kommer Septembers Testagram box! Detta är andra boxen som dom leverarat ut! Den första kom i Maj och jag hoppas på att det blir en "månadsbox" snart men det är såklart lite svårt när man nyligen startat ett företag att få allt att funka :)
 
Jag är i alla fall jätte nöjd, boxen kostar 49:- (59:- för nya kunder) och då betalar man endast för frakten. Resten bjuder dom på! September boxen var värd hela 230:- och jag kommer ha användning av allt. 
 
Vill du veta mer om boxen eller bara kanske bli medlem? Kolla in deras hemsida här!
 
 
Va så sugen på att testa colan att jag hann dricka upp den innan bilden togs ;)