Glossybox November 2014

Hej! Här kommer Glossybox för November, jag var riktigt nyfiken denna månad på vad Glossybox skulle bjuda på, det känns som att fler får samma produkter (att det inte skiljer sig så mycket), det känns faktiskt bättre då man slipper höra samma gnäll varje månad hur andra fått bättre produkter hit och dit.
 
Denna månad så fortsatte samarbetet med Make up store och man kunde få olika varianter av en läpp-produkt. Jag fick ett lip-gloss, tyvärr har jag aldrig varit så mycket för gloss så jag sålde mitt. Handkrämen sålde jag också för jag är ganska känslig när det kommer till krämer annars är jag helnöjd med min box.
 
Jag blev riktigt sugen på ögonbryns-produkten och ögonskuggspennan, ska pröva dom så fort jag kan, såg dock att någon hade fått en reaktion på pennan så ska prova den med varsamhet för säkerhets skull ;)
 
 
♥ SUMITA - Eye Shadow Pencil 
 
♥ MODELCO - MORE BROWS Fibre Gel
 
♥ TOPZ - Avsminkningsservetter
 
♥ LOCCITANE- Shea Hand Cream 
 
♥ MAKE UP STORE - Läppglans


The Healthy Box November

Här kommer min allra första Healthy box, har velat testa denna länge men inte tyckt att produkterna passar in på mig men när jag såg vad som skulle komma i November boxen så var jag tvungen att beställa den! (Dom avslöjar produkterna i förväg, jätte bra tycker jag ifall boxen inte skull falla en i smaken).
Med i boxen kommer också tidningen Hälsa, så rolig läsning, man blir verkligen peppad att gå på gymmet efter denna box. Ni kan beställa boxen Här!
 
 
 


Bring Futurama Back!

Hej!
 
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om en av mina favorit serier där ute, nämligen Futurama! Tyvärr lades serien ned för ett tag sedan (igen) men nu gjorde dom en comeback i ett Simpsons episode som heter Simpsorama, så sjukt kul!
 
Åhhhh vad jag blir sugen på att kolla på Futurama igen, har nog säkert sett alla säsonger 13785733 gånger men jag tröttnar aldrig. Likadan med Family Guy eller South Park, kan kolla om alla säsonger om och om igen...vilken är eran favorit serie?