Instagram vecka

Här är min vecka i bilder :) Klicka på bilderna för att förstora dom eller kolla in min instagram: thingsiwontforget
 
 
1. Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen! Trodde inte att som nyexaminerad att jag skulle få tillbaka något eftersom jag inte jobbade så mycket förra året. 2. Shopping på The Body Shop! 3. Spenatsoppa och varm smörgås till lunch! 4. På Beauty-club event och fick mina naglar målade av Essie (dock inte jag på bilden).
 
5. Kaffe på morgonen <3 6. Bi Bim Bap på korean house! 7. Min Fancybox är här :) 8. Återfyllning av mina ögonfransar på Östermalm House of Beauty <3
 
 
 


Nya glajjor

Efter att ha jobbat mycket framför datorn så har min syn blivit väldigt ansträngd, så jag misstänkte att jag behövde glasögon. Efter en synundersäkning (som visade att jag behövde terminalglasögon) så valde jag ut ett par bågar på Synoptik och hämtade ut dom förra veckan. Så vad tycker ni, passar dom mig? :)
 
Jobbet stod för allt så det blev inga hål i plånboken! Istället valde jag att lägga pengar på ett par nya solglasögon. Jag har alltid köpt billiga budget varianter som gått sönder efter ca en månad så jag valde att investera i ett par Ray-Ban Wayfarer. Jag använde det sista av min studentrabatt på Lensway och fick sjukt snabb leverans, jätte nöjd <3
 
 
 
Osminkad tjej!


Nerdblock

Jag älskar som sagt skönhetsboxar och försöker alltid hitta nya roliga boxar att testa. En av dom boxar som jag beställt är ingen skönhetsbox, utan en nördbox. Boxen kallas Nerdblock och innehåller en nördig blandning av kläder, leksaker och samlarobjekt! I varje box kommer en t-shirt i sin storlek och andra "episka" objekt :) Boxen tog bara 3 dagar att levereras från Kanada till Sverige, snacka om snabb leverans! Priset ligger på 20$ plus frakt på 12,50$.
 
Jag tänkte nu visa min första box och vad den innehåller, tyvärr tog jag inte några bilder efter jag öppnade små-paketen men om ni söker på #nerdblock på instagram hittar ni alla olika varianter. Min favorit är såklart Star-wars tröjan "Join me" och Link figuren från Zelda. Simpsons är också en favorit med hade gärna velat ha Homer istället för en känd figur ;)
 
 
Boxen innehöll: En Star Wars tröja, en Assassin´s Creed figur, Hugh Hefner figur från The Simpsons, Wolf, en klingon från Star Strek, Link från The Legend of Zelda: Phantom Hourglass och klistermärken från Wacky Packages. Värdet är nog runt 55$ så kommer fortsätta med denna box!