TRIANGL - Indy Holli Hyde

Klickade hem min första Triangl bikini igår, är så nyfiken på hur den kommer sitta! Va väldigt osäker på storleken eftersom den ska sitta tight så jag köpte den med justerbara sidoband! Men snygg är den, har ni någon favorit från Triangl?
 
Min bikini kostade 79$ plus 20$ i frakt, hoppas leveransen går snabbt :)
 
 


Beautyclubpopupshop‬

Ett litet till tips för idag tjejer (och killar) ! popupshop.beauty-club.se har ju öppnat igen och stänger snart! (30 Juni) Vill ni ha 20% på valfri produkt så använd koden: U60C4B3065NM. Vill ni ha en egen 50% rabattkod på dyraste varan (inget lägsta belopp behövs) så lägg upp en egen bild på Instagram och tagga @beautyclubpopupshop och ‪#‎beautyclubpopupshop‬  
 
När ni lagt upp bilden så mejla dom (all info finns hos @beautyclubpopupshop) 50% rabatten går ej att kombinera med 20% men går att använda flera gånger dock endast en gång per beställning såklart! :)
 
 
 


Med krans i håret

God morgon!
 
Vaknade relativt "tidigt" idag (klockan 11.00), började städa lite, tvätta, handla och nu sitter jag bara och tar det lugnt! Midsommar var roligt, det började med lunch där det bjöds på sill, pajer, korv, köttbullar, laxtårta och massa annat, mums!
 
Sedan var det dags för dans kring midsommarstången, efter svettiga danser gick vi tillbaka till huset där vi drack shots med sjöng snapsvisor. Dock tog jag det lugnt med drickan och drack alkoläsk och drinkar istället :) På kvällen grillade vi, för min del blev det grillspett, mums!
 
Dock var det fotboll på tv:n hela kvällen så många fastnade där, men efter en av matcherna så gick flera till en riktig(!) fotbollsplan och spelade själva! Vi andra blev lite sega då, vi lyssnade på musik och käkade efterrätt, runt elva-tolv började alla dra sig hemåt och jag sov som en stock inatt! Hade dock inga blommor undan kudden ;)
 
 
Med blommor i håret <3