I paradiset! <3

Äntligen framme i Cypern, varmt och skönt! Bloggar mer när jag är hemma :) Fancybox Mysterybox Womens 20$

God morgon! Häromdagen fick jag hem min Mysterbox från Fancybox, jag älskar verkligen Fancybox! Det är hemliga boxar du köper och varje box kan verkligen innehållt allt möjligt! Jag har skrivit ett tidigare inlägg om dessa här! Det finns olika sorters boxar också och denna är den så kallad "Mysterbox" en box som oftast innehåller en blandning av tidigare boxar och lite mer.
 
Värdet överstiger alltid priset du köpte boxen för så det är kul. Denna box kostade 20$, jag passade på att köpa den eftersom det var gratis frakt i 24h. Annars ligger frakten på runt 17$-20$. 
Denna box är nog min favorit box hittills! Allting som jag sett i tidigare boxar fanns i denna, ett jätte fint "haj halsband", ett par solglasögon (passar mig jätte bra), ett läppsyl med SPF, precis det jag behövde! Och ett par nagel stickers, alltid roligt :)
 
 
♥ Sophie Sparrow Shark Tooth Necklace (40$)
♥ Bib + Tuck Chapstick (?$)
♥ NCLA Desginer Nail Wraps What Filter Should I Use? (16$)
♥ Fancy Wayfarer Sunglasses (30$)
 
Pris = 20$, värde över 86$
:)
 
 


Beach time

Fick hem denna fina bikini med snabbleverans från Triangl! Skit snygg men liiite för liten i bysten, får se om jag vågar använda den i Cypern, vill inte flasha tuttarna precis hehe, men får nog mera färg på bysten skulle jag tro!
 
På bild är också min nya favorit flaska som finns här och här!
 
Så snygg och praktisk, gjord i glas och silikon, enligt företaget ska ingen kemikalier tränga sig igenom flaskan som tex plastflaskor kan göra och förändra smaken på vattnet och göra en sjuk. Glasflaskan är också fullt återvinningsbar och självklart smakar vatten bäst ur glasflaska ;)