Glossybox Augusti 2014

Här kommer Augusti boxen! Glossybox firar ju 3 år internationellt, jag har varit med nästan från början, Glossyboxs första box kom December 2011 och min första box var Februariboxen från 2012.
 
Jag var varit nöjd men nästan varje box och denna månads box är bra som vanligt!
 
Boxen har också fått en ny look, dom gjorde nyligen om den men nu har dom tydligen gjort det igen hehe :)
 
 
 
3 års boxen!
 
♥ Jelly Pong Pong - Fairly Lashes Curl Mascara - Mascara som ger dramatik, volym, längd och böj.
 
♥ Model Co - Pressed Bronzing Powder – Solpuder i nyansen ”Bronze Shimmer”.
 
♥ Anatomicals Mattifying Face Mask – Djuprengörande ansiktsmask som har en nedmattande och uppfräschande effekt.
 
♥ EDGE Natural Hair Care "Dark Haze" - Torrschampo & volymprodukt iett för mörkt hår.
 
♥ The Body Shop Body Butter ”Wild Argan Oil”- Prov på krämig body butter från TBS nya serien "Wild Argan Oil".  (185 kr/200 ml). 
 
♥ BONUS! Fleur de Santé - Precious Skin Boost Anti-Aging Day Cream.
 
♥ BONUS! Thierry Mugler - Eau de parfum "Angel".
 
 Betyg ♥♥♥ /♥♥♥♥♥
 


Loppi Event på Clarion Sign

Halloj! Tänkte bara berätta om ett väldigt roligt event jag var på i lördags, det var Loppi och gänget som hade fixat en riktig trevlig förmiddag på Clarion Sign Hotel i Stockholm. Konferencier var inte minst Lina Hedlund, bloggare på Loppi och medlem i popgruppen Alcazar.
 
Det bjöds på "mini-modevisning" av bland annat Loppi-bloggare och deras barn, från TV4 var Zillah och Totte på plats, Mathem pratade också om ditt företag och Silja Line berättade om sin nyrenoverade båt, Silja Serenade heter den om jag inte tänker fel :) På plats fanns också flera andra företag som visade upp sina produkter och varor, väldigt intressant och kul, mycket som jag inte hört eller sett förut.
 
Här har ni lite bilder från eventet! Loppi meddelade nyligen att ett nytt event är på gång, kolla in Loppis hemsida här för mer information, målgruppen är nyblivna mammor/dig som är gravid och bloggar.
 
 
Nya Loppi Magasin fick alla med sig hem, ska bli kul att läsa :)
 
Modevisning för dom minst med mammor, en full goodiebag fick man med sig hem! Vill du ha en egen? Kolla in Loppi HÄR för anmäl. 
 
 
CaseApp var på plats och visade upp sina fina skal!


Göteborg 20 - 22 Augusti

Blev nästan 3 dagar i Göteborg i veckan, firade min födelsedags lite annorlunda men ändå kul :) Fanns inte jätte mycket att göra i Göteborg (Liseberg är inget för mig) men det var ändå mysigt med hotell nära centrum och att åka runt på spårvagnen. Dock är det inte som i Stockholm där det är spärrar överallt och kontrollanter så kändes lite onödigt att punda ut 160:- för att åka buss och spårvagn med ingen som kollade om man hade giltig biljett haha...
 
Vi åkte snabbtåg med SJ på onsdagen och kom fram på kvällen, jag bokade garanterad sen-incheckning så vi inte skulle förlora vårat rum, jag bokade såklart med agent rabatt och fick betala halva priset (killen betalade allt som present så va gratis för min del hehe). När vi checkade in så fick vi båda kvällstidningar och vouchers på 100:- grymt bra! Vi bodde på Scandic Rubinen som ligger knappt 1,5 km från tågstationen.
 
Hela torsdagen gick vi runt och shoppade (eller jag gjorde det haha), vi åt en god lunch, gick på bio, dock var middagen helt hemskt! Vi åt på Hard Rock Café i Göteborg, först fick vi fel mat 2 gånger, och när vi väl fick maten så smakade det ingenting! Och dyrt var det...nej tack jag rekommenderar verkligen inte dom.
 
Rummet var så sjuukt fina och har för mig att dom är ganska nyrenoverade, frukosten var också bra och mysig, det ändå som inte var bra va Wi-fi som aldrig funkade, slutade med att jag fick köpa extra surf eftersom min egna hade tagit slut. Annars var resan bra, dock hade jag bokat sena biljetter hem på fredagen men vi kände att vi var ganska trötta så vi hoppade på ett tidigare tåg. Skönt det eftersom jag skulle upp tidigt på Loppi Event och sedan på födelsedagsfest på kvällen, snacka om att jag är trött idag ;)
 
 
Mysigaste rummet någonsin! <3
 
 
Domkyrkan.
 
 
Ute och vandrar, synd att det inte var varmare väder. Vi såg Guardians of The Galaxy, ni måste se den, sjukt bra!
 
 
Den mumsiga lunchen <3
 
 
Goda frukosten!