Min instagram vecka

Min vecka i bilder!
 
 
1. Flatiron building i New York! så coolt! 2. Köpte två cupcakes från cupcakesthlm till min kille :)
3. Haha roliga strumpor från Forever21 :D 4. Så sugen på nya iPhone 5S! Har en iPhone 4 nu och väntat länge på att byta!
5. Trött tjej påväg till praktiken, gillar mina Kenzo tröjor från ebay <3 6. Ännu ett par roliga strumpor från Forever21 ;)
 
 
 
 
 
 


Buzzador - Testar Bettson

 
 
Testade Betsson genom Buzzador för ett tag sedan, egentligen är inte sånt här min grej men tänkte att jag kunde testa det ändå! Betsson är en online spelportal som erbjuder produkterna poker, kasino, lotter och sportsbetting. Jag satte in 100:- och kunde också dubbla min insättning genom en kampanj (dock var det svårt att få ut någon vinst då). Jag fick också 300:- i presentkort av Buzzador för att jag testade tjänsten, så redan där kände jag mig som en vinnare!
 
Testade lite lotter och vann redan på första lotten! Prövade på lite olika spel men fastnade inte riktigt för något så nöjde mig med det lilla jag vann och tog ut pengarna, tog runt en vecka innan jag såg ett uttag (insättning gick dock snabbt) men fick dom i alla fall! Den som gillar att spela och vill ha mycket att välja mellan föredrar nog Betsson men jag håller mig till gamla hederliga skraplotter från Triss ;)
 
Betyg 2,5/5
 
 


Min instagram vecka

1. Denna snygga sportflaska köpte jag på Victorias Secret i New York och jag älskar den! 2. Min as grymma klocka som blivit min favorit <3
3. Klänningen är från Forever21 och när jag såg den var jag bara tvungen att ha den, så cool! 4. Så här ser mina dagar ut på praktiken, sitter och testar och dricker massa kaffe :)
 
5. Min favorit serie Futurama är över (igen) *snyft*! Bring it back! 6. Snygg klänning från Ida sjöstedt <3