Finally a new phone <3

Min nya telefon kom redan i måndags efter att jag beställde den natten till fredagen förra veckan, så awesome!! Älskar den redan :)
 
 


Dagens gratis tips


3500 gratis flaskor att hämta i Pressbyråns app :)


Glossybox September 2013

Temat "Beauty that Matters" handlar om att lyfta fram utvalda varumärken med fantastiska produkter och som även är socialt ansvarstagande, exempelvis L'Occitane och Weleda.
 
"Beauty that Matters" handlar även om att ta hand om sig själv. Boxen består primärt naturliga och vårdande produkter. För lite extra avkoppling fick man en speciellt framtagen ögonmask och två filmer från film2home.
 
Här kommer min box! Eftersom det var extra produkter i boxen såg jag först inte att det saknades en produkt, men efter att ha tittat på mitt kort angående innehållet så insåg jag att min Trind saknades. Mejlade Glossybox och efter jag fått fylla i ett papper och mejlat tillbaka fick jag min Trind på posten med en extra produkt också!
 
Dock fick jag ingen choklad, alla som prenumererat 13 månader i sträck fick en men jag gjorde ett uppehåll förförra augusti så jag blev utan haha :)
 
 
 
 
♥ Balance me Shine on tinted lip salve (129 kr/10 ml)
 
♥ Trind Nail balsam (119 kr/9 ml)
 
♥ Bellapierre cosmetics Mineral shimmer powder (139 kr/2.35 g)
 
♥ L’Occitane Almond shower oil (190 kr/250 ml)
 
♥ Weleda Millet nourishing shampoo (129 kr/100 ml)
 
♥ GlossyBox Ögonmask
 
♥ Film2home.se Ego + The Great Gatsby (39 kr/film)
 
♥ L’Occitane Shea butter hand cream 10 ml (Att hämta ut i butik eller få på köpet vid beställning)
 
 Betyg ♥♥♥♥ /♥♥♥♥♥