Glossybox Juli 2013

Här kommer min Glossybox, jag gillar verkligen konceptet och tycker det är lika kul varje månad att få en överraskning i brevlådan. För bara 139:- så får man en box hemskickad som innehåller 5 olika produkter, antingen fullsize eller samples. Ibland är boxarna i olika färger med ett passande tema och det är verkligen roligt och spännande!

Man vet aldrig vad man får, men dom brukar tipsa om vad det är för tema på boxen. Ibland finns det special-boxar att beställa, en box som troligtvis kommer imorgon är min London box, längtar! Meningen med glossybox är att man ska kunna testa nya produkter från olika varumärken för att sedan förhoppningsvis hitta något som passar en!

 
 
Le Grand Bleu

 Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 60sec treatment: Snabbverkande och återuppbyggande kur som ger nytt liv åt ditt hår på bara 60 sekunder. För färgat hår, men används med fördel av alla hårtyper då den är skonsam, näringsrik samt ger fin lyster. Med hallonkärnolja och UV-filter. Orginalprodukt 183 kr/200 ml.

 Youngblood Mineral Cosmetics Primer Mineral Primer är en lätt, silkesmjuk makeup primer som innehåller vitamin A och E samt mineraler som hjälper till att skydda hudens celler, stimulerar kollagenprodukten och återuppbygger stressad hud. Orginalprodukt 545.00 kr/30 ml.

 Beautybird Fly High Active Foot Gel: Svalkande och lugnande gel för varma, trötta och svullna sommarfötter! Menthol och eucalyptusolja fräschar upp och ger en god doft samt gör dina fötter omedelbart svala. Fullsize. Orginalprodukt 79 kr/75 ml.

 Nails INC Brook Street Nail polish: Korall är en klassisk sommarfärg och här får du ett underbart nagellack i en mjuk rosa, korallig nyans. Uppiggande och modern samtidigt som den är bärbar vilket för att den passar de flesta stilar och åldrar! Orginalprodukt 149 kr/10 ml.

 Anatomicals You need a Blooming shower gel: Härligt fräsch kroppsrengöring med en söt mycket blommig doft. Alt du behöver för att återskapa sommarkänslan i duschen! Fri från parabener och sulfater.Orginalprodukt 79 kr/300 ml.

Betyg: ♥/♥!Buzzador - Testar Nya Kellogg's Special K

Som buzzador får man testa olika roliga produkter och det bästa med att vara buzzador är att man kan dela med sig av sina produkter till sina nära och kära! Den senaste månaden jag har testat den nya Kellogg's Special K till frukost och fått dela ut små förpackningar för andra att testa också :)
 
Jag tyckte att flingorna smakade gott och dom slank ner ganska fort med lite yoghurt på morgonen, extra gott blev det om man blandade i lite färsk frukt! Ni som vill veta lite mer om hur man blir buzzador och vad det innebär, kolla in Buzzadors hemsida här. Eller lämna din mejl i kommentarsfältet så kommer en inbjudan på mejlen ;)
 
Här är lite info om vad jag fått pröva denna månad:
 

Bjud dina vänner på en god vana
Nytt recept med förbättrad smak och mer fullkorn

Kampanjidé - Prova en ny, god frukostvana. Under hela kampanjperioden ska du äta Kellogg’s Special K varje morgon som ett inslag i ditt frukostupplägg. Se till att prova båda smakvarianterna Classic samt Red Berriesoch bilda dig en åsikt om det nya förbättrade receptet. Buzza produktproverna med dina vänner, arbetskompisar, släktingar etc. Diskutera tillsammans och bilda er en åsikt om produkterna.

Snabbfakta om Nya Special K
• Ny godare smakupplevelse.
• Krispigare flingor.
• 78% mer fullkorn.
• 80 % mer fiber.
• 11 % mindre salt.
• Samma sockerinnehåll som tidigare (ca. 1 tsk per portion).
• Samma låga fettinnehåll.
• Förpackningsstorlek: 320 - 400 gram.
• Ca pris: 24,90 - 28,90 kr.
• Finns i dagligvarubutiker (t.ex. ICA, Willys, Hemköp etc.).

 
 


Cool Bis Clay Silver ASH

Dessa urcoola skor är nu i min ägo! Min mamma vann dom på Henrykoles facebook sida och eftersom dom va lite för "hippa" för henne så är dom nu mina :) Tävlingen gick ut på att man skulle gissa vilken sko som låg i kartongen så lite svårt var det! Coola är dom och kommer självklart bära dom i sommar med någon snygg outfit.