Glossybox Augusti 2013

Här kommer Augustis månads glossybox, temat för denna box är Beauty is Golden  och är inspirerat av sensommarens gyllene sommarljus. Min box innehöll detta:
 
Jag är relativt nöjd över min box, dock fick jag nyligen en eyeliner i min special box så mera behöver jag inte just nu och nagellacket var i en väldigt annorlunda färg men kan ju se bra ut när jag väl provar den ;)
 
De bästa produkterna är Body Shops body butter och Redkens nya serie av schampoo och balsam, ska bli kul att testa!
 
 

♥  En duoögonskugga från Model Co vid namn Bronzed goddess duo eye shadow (värde 179 kr)
 
♥ En tuscheyeliner, Onyx black eyeliner frånBe a bombshell (värde 120 kr)
 
♥ Nagellack från Claudia (värde 45 kr/11 ml).
 
♥  Provflaskor på 50/30 ml av Redkens nya serie Diamond oil shampoo och conditioner(fullsizepris 280 kr/300 ml resp 320 kr/250 ml)
 
 ♥ En 50 ml provburk av The Body Shops (ej lanserad än) Honeymania Body butter (fullsizepris 185 kr/200 ml)
 
Betyg: ♥/
 


Glossybox London Calling Limited Edition

Här kommer den gryma och senaste Glossybox Limited Edition boxen! Eftersom jag snart fyller år så önskade jag mig denna av mig mamma i present!
 
Värdet på boxen låg nånstans på 800:- om jag inte har fel och var fylld med 8 olika produkter från brittiska märken. Boxen själv var special-designad som den brittiska flaggan på locket, så snyggt! Här är det som låg i min box:
 
 
 
 
♥ Nails inc Caviar topcoat (159 kr/10 ml)
 
♥ Nailgirls London colour i färgen White #1 (89 kr/10 ml)
 
♥ Steamcream all-in-one natural moisturiser for face, body & hands (175 kr/75 g)
 
♥ Eyeko Skinny mini liquid eyeliner (59 kr/1,2 gram)
 
 Beat the blues skin illuminator i färgen Oyster gold från Mememe cosmetics (65 kr/12 ml)
 
 Lasting lip colour i färgen Caribbean från Helen É cosmetics (85 kr/3,5 gram)
 
 Luxury hand cream från Mitchell and Peach (179 kr/60 ml)
 
 Batiste dry shampoo Blush (49 kr/50 ml)
 
Som bonus följde det även med en liten "union-jack" necessär, perfekt för mig som saknar små necessärer!
Jag är mest nöjd över eyelinern, topplacket, highlighter och multikrämen! Dessa va produkter jag va sugen på att köpa och behövde hemma så skönt att jag inte behöver tänka på det nu :)
 
Torrshampoo, handkrämer och läppstift har jag mycket av hemma men kommer ändå till användning på något sätt ;) Det vita nagellacket använder jag just nu och kommer nog passa ganska bra till mig outfit som jag tänkte slänga på mig ikväll innan jag drar på modemingel på Café Opera! 
 
Betyg: /♥ !


It's My Birthday! (soon)

It's My Birthday!
 
It's My Birthday! by scrumptiouscookie featuring an ipad case

MICHAEL Michael Kors real leather purse, 2 345 SEK / Michael Kors monogrammed leather wallet, 965 SEK / MICHAEL Michael Kors cross body, 1 300 SEK / Marc by Marc Jacobs bracelet jewelry, 1 315 SEK / MICHAEL Michael Kors ipad case, 970 SEK / Le Specs JUST MAUI’D Sunglasses, 500 SEK / Frama - Pop Corn Frama Kit Pendant - Set cable + lamp socket E27, 340 SEK
 
Snart är det min födelsedag så gjorde ett litet kollage om vad jag önskar mig och vad jag eventuellt kommer köpa när jag är i USA! Finns ju så mycket fint men dessa saker har jag kollat på länge! En Michael Kors väska och plånbok vill jag verkligen investera i, plånboken ska helst vara en Jet Set Continental och väskan en "15-tums Saffiano Jet Set Travel Tote" eller Medium Jet Set Multifunction Saffiano Tote"
 
Om pengarna räcker till vill jag verkligen också ha en liten mindre väska som man kan ha mindre saker i och som inte väger så mycket, som denna modell "Bedford Gusset Crossbody Bag". Michael Kors har också snygga iPad väskor och denna i vit är en helt annan färg och modell än vad jag brukar gilla men är ändå sjukt fin!
 
Jag har också kollat på en Marc Jacobs klocka länge, en speciell modell som jag tycker passar mig är "Amy Watch bracelet w glitz". Tycker verkligen den är snygg med blandningen av silver och rose gold <3
 
Dom snygga solglasögorna från Le Specs är verkligen coola, synd att jag inte sett dom tidigare, annars hade jag redan haffat dom! En annan sak som jag velat ha länge är en Halogenlampa formad som en diamant och en matchande taklampa i koppar från märket Frama, så snyggt!
 
Det var det jag hade på hjärtat! Allt är nu ordnat inför New York resan med pass, visum, hotell, pengar, väskor, lås, kamera, adapter, u name it!!! Hoppas jag inte glömt något :)