Bloggevent: Tampons for free och Pronaxen

Halloj!

Har haft mycket att göra senaste tiden men nu kan jag äntligen skriva om bloggeventet som jag och en kompis var på i onsdags. Eventet hölls på Indiskas festvåningen i frihamnen i Stockholm, vi fick höra en intressant och givande föreläsning av Adaras, alltid lika kul att träffa henne :)

Både Tampons for Free och Pronaxen föreläste på scenen, väldigt inspirerande att höra. Efter det körde vi workshops som vi sedan presterande i grupp på scenen, kul att få höra allas roliga idéer och tankar :)

Det bjöds på supergott tilltugg och dricka och innan vi promenerade iväg till inspelning av Hellenius hörna, fick alla var sin goodiebag!

 Mot Laserfortet!

Idag ska jag och min klass iväg på våran klassaktivitet, som vi har väntat! :) Det har varit svårt att välja både plats och datum, men tillslut blev det Laserfortet. Vi ska inte vara där förens klockan 17:00 så innan dess har jag städat lite, duschat, "diskat" (har diskmaskin, hehe) och kollat på nya serier såklart! The Walking Dead är ju igång igen med säsong 3, serien är ju så bra! Jag som älskar zombies haha...
 


Hårmodell på Goldwell

God kväll! Sitter i soffan och tar det lugnt just nu, jag och min kille kom hem för ett tag sedan. Vi var och åt en underbar god middag hos hans mamma, killen fyller 22 idag så igår blev det fest!

Han fick jätte fina presenter och det var jätte kul men är ganska seg idag :) ska läsa ur min bok innan imorgon så är bara att börja nu men köket ser helt crazy ut! Måste städas ;)

Tänkte bara berätta lite om i fredags, var ju på Strand hotell i stan med Goldwell. Va så himla mysigt och trevligt. Vi satt mest stilla i slutet medan frisörerna pratade men tyckte ändå det var kul :) Vi blev sminkade och fixade i håret sedan åt vi en mumsig fiskgryta och drack cola och åt kakor (Mums!!)

Nu ska jag börja läsa och städa. Ha en trevlig kväll!