Glossybox November 2012

 Här kommer Novembers månad glossybox som jag glömt lägga upp ;) Temat var Beautiful Dreamer, med i boxen fick man också första numret av GLOSSY mag. Jag var jätte nöjd som vanligt men hade helst bytt ut Vichy krämen till nått annat eftersom jag redan testat den :) Läppstiftet var helt klart bäst! 
 
 
 Beautiful Dreamer
 
Här är mina produkter:
 
VICHY - Idealia Daycream (279.00 kr/50 ml)
Nylanserad dagkräm för alla hudtyper, även den allra känsligaste. Aktiva ingrediensen kombucha, ultrafina partiklar av pärlemor och thermalskt källvatten från Vichy lugnar, ger jämnare hudton samt vacker lyster.
 
♥ MODELCO - Lip Duo (Stift 189 kr/ 3,5 g & glans 149 kr/5 ml)
Kultmärket från Sydney älskas redan av kändisar såsom Cameron Diaz och Kylie Minogue. Återfuktande läppstift och ett skimrande läppglans som bärs tillsammans eller separat.
 
 GLOSSYBOX - Glossy Pink Blusher (110 kr/2,5 ml)
Speciellt för er har vi tagit fram ett diskret rosa rouge som piggar upp vintertrött hy och för tankarna till en lätt rosighet av vinterpromenad i solsken.
 
♥ THE BODY SHOP - Chocomania Body Butter (175 kr/200ml) 
Ljuvligt chokladdoftande och rikt återfuktande body butter som innehåller 12 Community Fair Trade-producerade ingredienser. Innehåller kakaosmör och återfuktar under 48h!
 
KÉRASTASE - Elixir Ultime (325.00 kr/125 ml)
Kérastase – en modern klassiker när det kommer till lyxig hårvård. Skönhetselixiret Kérastase Elixir Ultime är orginalet som med hjälp av hjälp av antioxidanter och mjukgörande ämnen gör det starkt, skinande samt skyddat mot värme och yttre påfrestningar.
 
 
Sugen på egen box? Kolla in deras hemsida här!
 


Glossybox Oktober 2012

Här kommer min Oktober box lite sent! Älskar den:)
 
 

Oktober - Beauty of a Geisha

♥ Love & Toast - Showergel (99 kr/242 ml)
Natural - Not Neutral! Love & Toast är pionjären Margot Elenas trendiga varumärke med naturliga produkter som innehåller allt det bästa för din kropp.

♥ LENSON - Adore Färgade månadslinser (279 kr/ask)
Adore Bi-tone är färgade månadslinser från tillverkaren Eyemed Technologies. ADORE Bi-tone är heltäckande linser med hål för pupillen och de är avsedda för att förändra ögats naturliga färg.

♥ NAILS INC - Nail Polish (159 kr/10 ml)
Nails Inc är ett av Englands mest omtalade och uppskattade nagellacksmärken där alla nagellack är döpta efter kända platser i London.

♥ BRILLIANT SMILE - WhiteningEVO Mouthrinse (198 kr/250 ml)
WhiteningEVO Mouthrinse by BrilliantSmile är en speciellt framtagen profylaktisk munskölj som är effektiv mot ilningar, isningar, plack och karies. Munsköljen löser mycket effektivt upp ytliga missfärgningar och gör dessa lättare att borsta bort.

♥ BEAUTYBIRD - Luxurious Exfoliating Soap Bar (89 kr/75 g)
Vackra, mjuka händer kräver daglig vård och omtanke. Denna lyxiga exfolierande tvål är gjord på partiklar av persikokärna för att skonsamt rengöra och skrubba händerna.

♥ BONUSPRODUKT - Fazer Geisha Dark

 

Betyg:

♥/♥!Äntligen helg!

Hej!

Helt slut efter denna vecka, så skönt att sova ut! Vaknade upp sjuk i början på veckan och va fortfarande dålig när tentan skulle göras igår så vi får se hur det gick :(

Nu ska jag vila upp mig för imorgon blir det Halloween fest, ska va vampyr (haha) får se hur det går :) Det enda som händer idag är tvättning och massor av det!! Har typ 5 ikea påsar fulla!

När jag varit sjuk så blev det mycket te, c-vitamin och oboy med vispgrädde och marshmallows. Mums!