Shopping <3

Jag har shoppat ganska mycket dom senaste dagarna, har tyvärr inte fått allt på bild men här är lite av det jag inhandlat! Eftersom jag och min kille har skaffat en lägenhet (i andra hand dock) har jag handlat mycket inredning osv. Va på Ikea förra vecka och gjorde av med 2500:-(!!)
Handlade så mycket att jag var tvungen att ta en taxi hem..
EM Heminredning blev det dock mycket billigare, med mitt Wrapp presentkort slutade summan på bara 100:-


Solglasögon från Prestige!Ansiktsmasker, hårinpackning och ett gratisprov!
Underkläder från Åhléns!Baslinnen från H&MSnygg blus från H&M (köpt i vit också)Gästhanddukar från H&MSöta förvaringskorgar från H&MStart to Finish från O.P.I och nagellack man bara fästar på!Förra veckan köpte jag dessa, Yankee Candle från Happy Life butiken som finns där jag jobbar :) Blev så glad när jag såg att dom hade tagit in dom, 29:- styck.


Har också inhandlat en Mixer, en Kaffebryggare och en Sodastream, dom visar jag upp en annan dag!

Topshop kväll med Elle
God kväll! Igår var jag och min kompis Johanna på VIP-shopping med Topshop och Elle på sergelgatan i stockholm. Tyckte det verkligen var en lyckad kväll, mycket folk, det bjöds på dricka och 25% på allt! Om man handlade fick man med sig en liten goodiebag hem :)

Linnet jag köpte :)Det som fanns i goodiebagen!Johanna hittade ganska mycket, dock hann jag inte se vad hon köpte eftersom jag sprang iväg till bion för att möta upp några andra kompisar och se The Hunger games, jätte bra film!!Jag testar: Luminess airbrush cosmeticHej alla! Dom senaste 2 veckorna har jag testat Luminess airbrush cosmetic genom spotandtell och Luminess. Nu är det dock dags att skicka tillbaka den. Har blivit van att bara kunna sminka mig snabbt (och bra) på morgonen men nu ska någon annan få testa den :) Att applicera gick väldigt smidigt, bara hälla i några droppar, dra i applikatorn (inte för hårt bakåt dock) så blåses sminket över ansiktet medans man hela tiden håller den i en bra rörelse. Som tur fick man en DVD-skiva med som visade exakt hur man skulle gå tillväga.Före och Efter bilder (inte snyggaste bilderna på mig haha)

Jag fick startkitet Fair hemskickat, för mörkare hy finns också medium och warm. Tyvärr är jag väldig ljus i hyn så fick vara lite försiktig så jag inte blev för mörk. Dom färgerna jag provade hette F-2 Bloom och F-3 Golden beige. Med i paketet fick jag också en rouge, primer, bronzer och en highlighter. Jag tyckte att sminket satt bra och höll verkligen hela dagen! När jag jobbar brukar sminket oftast försvinna och man måste bättra på under dagen men med Luminess höll det flera timmar :)


(Lite bättre ljus här), gillade verkligen Luminess airbrush! När nästa paket kommer så blir det Luminess Tanning, det ska bli ännu roligare!