Coldplay

God kväll! Sitter och kollar film hemma med killen och är precis klar med allt tvättande för idag! Äntligen helg nu men jobbar söndag dock..måste ju ha lite extra cash nu när man pluggar ;)

Igår var jag och killen på Coldplay, helt sjukt bra! Vann faktiskt biljetter dit :-D så tack Björn Borg för biljetterna. Nu ska vi kolla vidare på filmen så skriver jag mer imorgon. Kram!

 Film imorgon!

Hej alla! Är äntligen hemma nu efter en vecka i grekland, var jätte skönt att vara ledig. Att bara ligga och sola och slappa var såååå awesome men igår var det första skoldagen så nu är det bara plugg som gäller i 1,5 år!
 
Idag var vi lediga så har börjat kolla på vilka böcker jag måste köpa och kollat schemat (vårat schema ändras hela tiden). Bokade om min tid hos sjukgymnasten och hunnit sno lite tvätt tid av grannen som var klar, hade knappt några kläder efter jag kom hem från resan så det var tur att jag kunde tvätta lite!
 
Imorgon blir det skola igen och direkt efter det åker jag in till stan för att kolla på den nya Hamilton filmen! Vann biljetter till den så ska ta med killen och kolla, har hört att den inte ska vara så bra men det struntar jag i..första filmen tyckte jag var bra faktiskt! ;)
 
 
 
 
Här är trailern om någon är intresserad :)


Nostalgi godis!

Surfade runt på nätet och landade på denna sida! Gotterian heter den :) Helt min smak! Bara massa godis (över 700 sorter) till jätte bra pris! Just nu skickar dom också ut ett litet gratis "kit" om du bloggar om dom så alla där ute som är sugna klicka in på denna länk!