Work Work

God morgon! Hade lite sovmorgon idag, sköönt! Nu blir det jobb, konstigt nog vet jag inte när jag slutar haha..kommer säkert kännas som en lång dag så har laddat med kaffe! PussBlogg.se appen


Halloj! Såg för nån dag sedan att blogg.se har äntligen släppt sin nya app! Prövade den igår och wow! Funkar bra och inlägget ser helt okej ut, har inte stött på någon problem hittils. Här kan du ladda ner appen, lite information kommer här nedan:

Blogg.se är appen för alla som gillar bloggar! Både för dig som har en egen blogg på Blogg.se men också för dig som vill läsa och följa andras bloggar. Självklart är den gratis!

Du kan läsa bloggar, följa bloggar, se våra topplistor eller få heta tips och nyheter från Blogg.se-redaktionen.
För dig som har en blogg på Blogg.se kan du nu på ett enkelt och snabbt sätt uppdatera din blogg med bilder och text, var du än befinner dig!

- Läs bloggar
- Se senaste nyheterna från blogg.se
- Följ dina favoritbloggar
- Kolla in och följ Blogg.se's toppbloggar
- Skapa och publicera inlägg
- Ta bilder och publicera direkt på din blogg
- Hantera och godkänn kommentarer


Desperate Housewives Season 8

Hej alla!

Hoppas att ni är lika sugna som jag är på den nya Desperate housewives säsongen!
Tittade precis klart på första avsnittet och jag säger bara smaskigt smaskigt..synd bara att det är deras sista men allt gott har ett slut som man brukar säga. Nu ska jag fortsätta vidare till nästa nya avsnitt, tror att det blir Family Guy, alltid lika galna avsnitt varje gång. Hörs!